Papstar

Vem har sagt att miljövänligt betyder trist eller att engångsprylar inte kan vara hållbara? Pyttsan heller! Med Papstars klimatsmarta engångsprodukter och eleganta bordsdekorationer kan du duka i stil vid varje tillställning, med ett skinande rent samvete!

Papstar har tillverkat högkvalitativa engångsartiklar för catering, events och privata festligheter i över 35 år. Men givetvis har de hängt med i klimatsvängen och fokuserar numera stenhårt på att utveckla miljövänliga produkter som är hållbara ur alla perspektiv. Fossilfritt, plastfritt och återvinningsbart – det är Papstars melodi. I den miljöcertifierade Pure-serien har de förverkligat detta till fullo med servetter, tallrikar, skålar, bägare, bestick och sugrör gjorda av förnyelsebara råvaror som papper, bambu, palmblad och sockerrör. Royal-kollektionen bjuder på lite lyxigare premiumservetter och bordsdukar med linnekänsla, men självklart FSC-certifierade och Svanenmärkta. Perfekta till nyårsmiddagar, bröllop, bemärkelsedagar och finare högtider.

Papstar gör fortfarande klassiska engångsartiklar i plast, men numera använder de sig primärt av nedbrytbar bioplast framställd av majsstärkelse. På Partykungen hittar du praktiska engångsbestick i både trä och bioplast, liksom snygga palmbladsassietter, pappersmuggar, vinglas, bakformar, serveringsfat, servetter, drinkpinnar och papperssugrör i mängder av fina färger och utföranden. Vi har även bordslöpare, tårt- och antikljus, lyktor, ballonger, girlanger och andra dekorationer som kommer att lyfta din festdukning till strålande höjder.
Läs mer