vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Papstar

Vem har sagt att miljövänligt betyder trist eller att engångsprylar inte kan vara hållbara? Pyttsan heller! Med Papstars klimatsmarta engångsprodukter och eleganta bordsdekorationer kan du duka i stil vid varje tillställning, med ett skinande rent samvete!

Papstar har tillverkat högkvalitativa engångsartiklar för catering, events och privata festligheter i över 35 år. Men givetvis har de hängt med i klimatsvängen och fokuserar numera stenhårt på att utveckla miljövänliga produkter som är hållbara ur alla perspektiv. Fossilfritt, plastfritt och återvinningsbart – det är Papstars melodi. I den miljöcertifierade Pure-serien har de förverkligat detta till fullo med servetter, tallrikar, skålar, bägare, bestick och sugrör gjorda av förnyelsebara råvaror som papper, bambu, palmblad och sockerrör. Royal-kollektionen bjuder på lite lyxigare premiumservetter och bordsdukar med linnekänsla, men självklart FSC-certifierade och Svanenmärkta. Perfekta till nyårsmiddagar, bröllop, bemärkelsedagar och finare högtider.

Papstar gör fortfarande klassiska engångsartiklar i plast, men numera använder de sig primärt av nedbrytbar bioplast framställd av majsstärkelse. På Partykungen hittar du praktiska engångsbestick i både trä och bioplast, liksom snygga palmbladsassietter, pappersmuggar, vinglas, bakformar, serveringsfat, servetter, drinkpinnar och papperssugrör i mängder av fina färger och utföranden. Vi har även bordslöpare, tårt- och antikljus, lyktor, ballonger, girlanger och andra dekorationer som kommer att lyfta din festdukning till strålande höjder.
Läs mer