Pardräkter

Allting blir roligare när man är två! Därför erbjuder vi på Partykungen ett härligt utbud av roliga pardräkter för maskeradfesten, temafesten eller halloweenfirandet. Här finner ni en mängd humoristiska dräkter som bidrar till massor av skratt för resten av gästerna, men även flera alternativ för er som vill komma från en annan tidsepok eller se ut som kända karaktärer. Slå ihop dig med din trogna följeslagare och gör entré på festen med dräkter som är precis som ni – inte kompletta utan varandra.

Själva kan vi göra så lite, men tillsammans kan vi göra så mycket. Detta stämmer sannerligen in på många saker i livet, däribland att gå på maskerad! Matchande eller kompletterande pardräkter ger er inte bara den coolaste och mest klockrena kostymen på festen, er team power-känsla kommer även förgylla kvällen och göra den mycket bättre. Det är på tiden att visa omgivningen vad ni går för, vad ni sedan väljer för utstyrsel är helt upp till er. Är ni så pass tuffa att ni vill klä ut er till ett nudistpar? Visa upp era härligheter utan att behöva bryta någon lag och kliv in på festen med huvudet högt i våra skämtsamma naken-dräkter. Om ni till och med vill gå steget längre kan ni byta kön med varandra för en kväll – flickvännen kliver in som en naken man och pojkvännen som naken kvinna. Givetvis erbjuder vi även dräkter som förvandlar er båda till penisar!

Om ni istället vill klä ut er som raka motsatsen till det vi beskrivit ovan har vi många passande alternativ. Här finner ni charmiga dräkter som föreställer allt från bananer i pyjamas till ägg och bacon eller ett överviktigt turistpar. Om ni inte bara vill klä er i harmoni utan även matcha era rörelser är det en god idé att krypa in i en klassisk hästdräkt tillsammans. En bra bonus är att en av er kommer få glädjas åt att spendera kvällen i en hästrumpa! Söker du en dräkt som är lika cool på egen hand? Inspireras av det glada 80-talet, coola 90-talet eller den exotiska, hawaiianska looken och komplettera varandra på ett ikoniskt sätt.

Smaken är som baken, delad, när det kommer till att välja en dräkt inför en maskeradfest. Vissa vill klä ut sig till oigenkännlighet, många vill skrämma sin omgivning och en del vill bjuda på skratt. Har du en kompis med precis samma smak som dig när det gäller maskeraddräkter? Perfekt, slå ihop er genialitet och välj varsin utstyrsel som i kombination med varandras bildar en klockren helhet! Låt den härliga känslan av att höra ihop värma er i bröstet när ni marscherar in tillsammans på nästa maskeradfest. Utforska vårt härliga utbud av billiga pardräkter och kom överens med din bästis om den perfekta utstyrseln för er.
Läs mer