Till toppen
Visa större bild

Partypicks Prinsesskronor Guld

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
29 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Med de här supersöta prinsesskronorna kan du dekorera tårtor, muffins, kakor och små tilltugg när du ska bjuda in dina vänner och din familj på kalas. De passar alldeles särskilt bra på ett prinsesskalas eller ett dop. Så ladda upp med dessa fina små prinsesskronor och bjud på ett drömlikt kalas! Matcha gärna med andra guldfärgade festdekorationer!

Partypicks Prinsesskronor Guld kommer i en förpackning med sex stycken partypicks tillverkade i trä och folie. På varje liten trästicka sitter en guldfärgad prinsesskrona. De är ca 12 cm.

Säljs i 6-pack.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen54133 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle