vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Påskdukning

Kanske är just påsken den härligaste högtiden på året, då den mysiga våren är på ingång och naturen återigen blir grön och allt börjar blomstra. Det kan du nu enkelt återspegla på Påskafton och göra påskbordet extra färgglatt och uppdukat med matchande påsktallrikar, påskservetter och påskmuggar.

Vi har all bordsdukning till påsk!


Hos oss på Partykungen, eller "Påskkungen" som vi vill kalla oss själva under påsktider hittar du allt du kan tänka dig till påsken och påskdukningen – här finns inte bara snygga servetter i olika påskmotiv eller engångsbestick i knallgul färg, här finns också alla sorters muggar du kan tänka dig – med eller utan kycklingar och ägg. Här hittar du till och med serveringsbrickor med härliga påskmotiv på, bordskjolar i passande färger, bordsdekorationer som ser ut som ett fågelbo med ägg i och sååå mycket mer! Förstår du nu varför vi vill kalla oss själva "Påskkungen" under denna tid på året?

Välkommen in & fynda påskdukning online!


Man är helt enkelt olika på påsken, vissa vill pryda hemmet så pass mycket att det nästan går till överdrift medan andra vill inreda lite lagom för att göra det småtrevligt. Oavsett vem du är så kan vi erbjuda påskprylar till alla. Är du kanske ute efter att bara duka upp inför påskmiddagen med barn och barnbarn? Här finns enkla och diskreta påskprylar som är allt från enfärgade till motiv som är överdrivet påskiga. Om ändå barn och barnbarn skall komma, kan det då inte vara roligt att dekorera matbordet med exempelvis ett påskställ du kan lägga lite söta och handmålade ägg på för att göra småbarnen glada?

För att summera det hela – vi har allt för att göra ditt påskbord till precis som du vill ha det. Följ ett fint färgtema på bordsdukningen, mixa med klassiska påskmotiv eller varför inte blanda olika klara och ljusa färger som ofta för tankarna till påsk.

Välkommen!
Läs mer