vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Påsk

Påsken är en av våra största högtider i Sverige. Det är under påsken som vi är som gladast i och med att våren kommer med sol och värme, men även för att både barn och vuxna får sitt efterlängtade påsklov. Vad skall du göra på påsklovet 2024? Ljuset kommer tillbaka runt våren och historiskt sett är det vid påsk som fastan är över och vi åter får hugga in i stora måltider. Påsk firas i hela landet och ungefär likadant överallt. Påskfjädrar, påskägg, påskkärringar, godis, godis, godis och godis. Ja, det är faktiskt under påsken som vi äter allra mest godis, och inte bara det! Även ägg går åt som smör i solsken under påsken. Man kan tycka att det borde vara bevisat att allra flest gymkort inhandlas efter påsken då vi människor konsumerat så inåt bövelen med sötsaker (bortsett från dagen efter nyår).

När är påsken?


Påsken infaller på den första söndagen efter den första fullmånen som kommer efter vårdagjämningen. Det innebär att påskdagen varierar varje år och kan infalla så tidigt som den 22 mars och som senast den 25 april. Påsken 2024 infaller såldes den 31 mars.

Påskpynt & dekorationer


Om det är påskdekorationer du är ute efter i form av färgade fjädrar, härligt påskpyssel, målarbilder, påskägg, kycklingar, prylar till påskmaten eller några andra grejer så har du kommit helt rätt. Här hittar du allti ifrån gör-det-själv påsk-prylar till färdiga dekorationer. Både till vardagspynt och påskmiddagen med familjen. Ballonger, engångstallrikar och bestick finns att hitta här, precis som servetter, serveringsfat och massor av andra påskigt dekorerade saker som hör våren till. Man skulle nästan kunna säga att vi på Partykungen går och blir "Påskkungen" när påsken faller in, inte bara för att vi älskar påsken utan för att vi också har allt man kan tänka sig behövas för ett lyckat påskfirande.

Vi har allt från godis till kycklingdräkter!


Vi människor är så olika när det kommer till påsk och hur man skall fira den respektive inte fira den. En del väljer att stänga hemma på påsklovet 2024, vissa väljer att utnyttja alla tillgängliga påskaktiviteter som existerar, andra föredrar att åka till fjällen och mysa, vissa kanske åker till alperna och andra sitter bara hemma och målar påskteckningar. Just därför har vi valt ut de allra bästa påskprylarna man kan tänka sig så att både du, jag och Hasse 54 skall hitta någonting riktigt fint. Är du ute efter snygga ballonger i en gul färg kanske? Tja, det har vi massor av! Är du ute efter att skämta till det lite till påsk, kanske gå på en eller annan påskfest? Här hittar du flertalet kycklingdräkter som passar både stora och små. Fjädrar i alla färger, popcornbägare i påskfärger, påskgodiset att fylla dina påskägg med, skuttande kycklingar och cellofanstrutar som ser ut som morötter - alltsammans hittar du här. Så vad kan man säga... vi måste väl ändå vara kungarna av påsken?

Hos oss hittar du allt till påskfesten 2024


Behöver du ett gäng utomhusdekorationer till påsken 2024? Vad sägs om våra urgulliga dekorationsstenar med två stycken påskkycklingar på? Har påskäggen du alltid gett till barnen gått sönder och du behöver nya? Hos oss på Party(påsk)kungen hittar du påskägg i alla möjliga storlekar, och då menar vi verkligen ALLA STORLEKAR. Vi har till och med fejkägg du kan måla på så att du skall slippa göra hål i ägget och tömma ur dess innehåll.

Kom bara ihåg att påsken är till för barnen, så gillar dem massor av färger, överdrivet mycket påskfjädrar på ytterdörren och ris som hänger och dinglar i köket? Då är det klart att du skall inhandla det, för deras skull! Man får verkligen den där härliga vårkänslan när allt är färdigpyntat och man blir verkligen redo för sommaren. Som vi nämnde tidigare så äter man ju ganska mycket godis på påsken, eller hur? Strunt samma, påsken är inte 365 dagar om året så proppa i dig så mycket du bara kan!

Hängde du inte riktigt med på ovanstående? Oavsett vilken typ av påsk du tänkt fira, om det blir själv, med vännerna eller med familjen så hittar du allt du kan tänkas behöva till påsken 2024 – godis, dukningstillbehör, dekorationer för inom- och utomhusbruk och så mycket mer. Till och med fejkägg att måla på, häxdräkter, kycklingdräkter, påskkort och hinkar till äggjakten finns hos oss på Partykungen! (Påskkungen)!

Välkommen in att fynda till den svenska påsken 2024 hos oss på Partykungen!
Läs mer

Inspiration

Populära Kategorier

Alla Kategorier