vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Påskpynt & Påskdekorationer

Visste du att påskpyntet har sina anor från 1600-talet? Just för cirka 400 år sedan använde man dock inte exempelvis påskriset för att det var snyggt och "mysigt" utan man hade det för att piska varandra. "Ritualen" som man kallade det utfördes på askonsdagen och i vissa fall även på långfredagen och skulle symbolisera Jesus lidande. När tiderna flög förbi och kom till till tidigt 1900-tal då påskpyntet blev ett ordentligt genomslag i hela Sverige så började det se ut som det gör idag. Man hade redan under 1800-talet börjat använda bland annat påskris och fjädrar för dekorations skull, men det var först under 1900-talet som det började komma till försäljning på riktigt, och detta började under 1930-talets Stockholm. Visst är det väl konstigt att påskpyntet från början användes för att göra illa varandra och slutade i heminredning?

Vi betraktar dock inte påskpyntet som människor gjorde på 1600-talet utan vi ser påskpyntet som ett viktigt och vackert budskap. Det är just därför vi valt att införskaffa oss ett så pass stort utbud av påskprylar, så att både du, jag och Lotta 60 skall kunna hitta precis vad som eftersöks. Här finns allt för både insidan och utsidan av huset, allt till dörren och allt som kan hänga och se vackert ut. Ta dig en kik vettja? Vi vågar garantera dig att du kommer hitta precis vad du eftersöker!

Roligt påskpynt för både utomhus & inomhus


Hos oss på Partykungen hittar du allt du kan tänka dig till påsken. Här finns inte bara vackra dekorationer som fjädrar i alla herrans färger, här finns också kycklingar, serpentiner, fönsterdekorationer, risägg och pappersfjädrar i påsklig anda. Påskblommor, utomhusdekorationer till påsk och inomhusdekorationer, skålar, färger och stämplar hittar du också hos oss! Man skulle nästan kunna säga att Partykungen går in och blir "Påskkungen" under påsktider, lite som en påskguru ungefär.. håller du inte med?

Gå all-in med dekorationer till påskfesten!


Det spelar helt enkelt ingen roll om du bara är ute efter lite halvfjantiga påskdekorationer eller ute efter en massa överdrivna dekorationer – du finner vad du söker hos oss! Vill du att det skall vara skrikigt och bara osa påsk, typ som man firar i USA? Här hittar du färgstarka dekorationer så som girlanger och dörrdekorationer, men också vackra fjädrar, uppblåsbara påskballonger i form av både det ena och det andra samt banderoller och skulpturer i form av häxor. Är du den där personen som gillar när det är lite mer "clean" och stilrent? Här finns också enkla och diskreta dekorationer som kommer passa dig perfekt. Vad tror du kanske om enkla och gula påskkycklingar som står och gör sig fina i fönstret? Enfärgade och flätade äggkorgar kanske? Eller kanske ett gäng fjäderkransar i passande färger skulle göra sig riktigt snygga på din ytterdörr? Vad vi försöker säga är att oavsett hur du är som person så kommer du finna precis vad du söker hos oss!

Välkommen in & fynda påskdekorationer online!


Vad vore hela grejen med att fira påsk utan allt tjusigt påskpynt som finns? Att dekorera en tillställning skapar en riktigt mysig stämning och atmosfär, och självklart har vi även massor av påskpynt i vårt sortiment. Välj bland påskdekorationer såsom färgglada girlanger, ballonger eller läckra swirls. Till påskriset har vi såklart också ägg-påskpynt, påskblommor och påskfjädrar i olika härliga färger och även påskpyssel, vilket är mycket uppskattat bland barn som kan göra sitt egna fina påskpynt till Påskafton. Hos oss hittar du påskpynt för barn i alla åldrar!

Välkommen in att fynda ditt påskpynt hos oss på Partykungen, oavsett om du är tonåring, "ungvuxen" eller gammal – snabbt, smidigt och prisvärt!
Läs mer