vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Högtider Påsk Påskdräkter & Påskkläder

Påskdräkter & Påskkläder

Visst är du väl medveten om att alla häxor flög till blåkulla en gång i tiden för att de hade stulit alla chokladägg och allt godis från små barn? Va? Vadå har vi fel? Okej då.. men vad vi vet är iallafall att man kan klä ut sig till påsk även om det inte är halloween! Javisst, påsken är ett ypperligt tillfälle att klä ut sig, för då kan du bli den där häxan som du egentligen alltid varit (hehe). Du kan även bli den där kramgoa lilla kaninen som alla vill vidröra. Påsken är som sagt inte bara påskpynt och andra trevligheter, det är också party och småfulla häxor och påskharar.

Hos oss på Partykungen hittar du allt du kan tänkas behöva för en lyckad påskutklädnad. Här finns allt du behöver för att bli och se ut som den riktiga häxa du egentligen alltid varit. Roliga kycklingdräkter, knallgula kostymer och maskeradtillbehör är bara ett fåtal av alla produkter vi innehaver! Du får helt enkelt ha lite känsla när det kommer till val om maskeraddräkt. Är det bästa tjejgänget som skall ha en liten träff kan det kanske vara roligt att klä ut sig till en påskhäxa, men om du skall på större fest, klä ut sig riktigt ordentligt till en stor och mjuk påskhare? Då får du garanterat måååånga kramar under kvällens gång, och var det din plan.. well, good job!

Du kan ju alltid vara lite smårolig och skrämma dina kära barn eller barnbarn genom att redan vara utklädd till exempelvis påskkärring? När dem blir rädda får du helt enkelt ta av dig häxnäsan och förklara för dem att det bara var på skoj och att du inte är en riktig häxa. Men om barnen exempelvis skulle bli jobbiga under middagen kan du säga någonting som: "-Nu far jag till blåkulla om ni inte sköter er, då tar jag med mig era påskägg och ger till de andra kärringarna!". Då lovar vi att de genast kommer sköta sig, för man kan väl inte gå miste om ett gratis påskägg fullproppat med godis, eller hur?

Under påsken (efter alla familjemiddagar) så kan en hel del festen förekomma. Många av dessa fester har ett maskeradtema och du är bjuden! Vad skall du klä ut dig till? En drake kanske? Donald Trump? En gammal gubbe? Näe, på påsken skall det vara påsktema och ingenting annat! Vad sägs om att kanske klä ut sig till en snygg och stilig man? Ja, då kan du bara använda den där gula kostymen du köpte hos oss!? Du kan även klä ut dig till en stor och rolig kyckling, en påskhare med hängselbyxor eller kanske en ondsint kanin som är ute efter att stjäla alla barns godis? Du kan även välja att kombinera dessa dräkter och göra egna modifieringar, typ sätta på snygga påsknaglar ovanpå din redan horribla häxdräkt, kombinera din påskhäxa-outfit med ett snällt kaninhuvud? Då blir du en Kaninhäxa och det är det nog ingen annan som är på festen... eller?

Tänk att om du inhandlat en snygg kanin- eller påskharedräkt hos oss, då kan du i framtiden ställa upp som maskot på stora idrottsevenemang? Många lag brukar ju ha just kaniner eller dylikt som maskot. Då kan du tjäna en hacka på det du egentligen köpte som påskdräkt till den där festen hos kompisen du inte riktigt känner.

Oavsett om du är ute efter vanliga påsk-kläder, en läskig dräkt, en gullig dräkt eller en dräkt som bara är skön så hittar du den hos oss på Partykungen, även känd som Påskkungen! Vi hjälper dig att få påskoutfiten lyckad till påsken 2024!

Välkommen in att fynda!
Läs mer