Visa större bild

Tillbehör

Pastell Lång Deluxe Peruk UV med Glitter

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 351
selected_index: 0
299 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Här har vi peruken för alla ravenätter och festivalsomrar – som gjord för dig! Peruken är, i dagsljus, pastellfärgad, men när mörkret faller och uv-ljusen drar igång, ja då syns peruken ännu bättre!

Pastell Lång Deluxe Peruk med Glitter kommer i storleken One size för vuxna och är en peruk i pastellfärger, men när det är mörkt reagerar peruken med uv-lampor och blir självlysande. Därav att den passar perfekt till rave och festivaler, men också halloweenfester! Peruken kan hårfönas, men inte tvättas, stylas med plattång eller liknande.

  • Material: 100% polyester
  • Storlek: One Size (vuxenstorlek)

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder och tillbehör som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass!

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Veronica för 6 månader sedan
    Fin men mycket hår föll av. Därav inte prisvärd.
    1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen58227 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle