Meny

Påve Hund Maskeraddräkt

299 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

Visa storleksguide

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen23760 eller så laddar ni upp dem manuellt.
 • Elsa Ramona
  för 5 år sedan
  Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Själva maskerad dräkt är grymt bra men beskrivningen om storlek stämde inte alls på min. Jag köpte den alldeles för liten även om jag tog måttband och kollade själv vilken storlek det gäller. Jag tycker att för att göra försäljningen bättre så säger ni till olika ras hundar för storlek än själva midje mått osv så son ni ha den nu. Här kan ni se själva hur tight den sätte på min kära hund..
  17 av 20 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Om Påven skaffar sig en hund skulle vovven förmodligen tassa omkring så här om dagarna i Vatikanstaten.

Påve Hund Maskeraddräkt inkluderar en vit överdel med ärmar och fastsydd röd krage och en matchande halsduk med tassavtryck. Ingår gör även en vit mitramössa med guldmönster.

Finns i storlek: X-Small, Small, Medium och Large.