Till toppen
Visa större bild

Påven Actionfigur

first_saleprice.value: 7920
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
99 kr 199 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Pope Francin, storchefen över Vatikanen och den Katolska kyrkan är en man med mycket erfarenhet och många tips om hur man ska känna lycka i livet. Oavsett om du håller med honom eller ej kan du nu få honom som actionfigur i fin upplaga. Francis kommer utsmyckad med sin vita dress och ett kors som hänger runt halsen. Den fungerar på samma sätt som en vanlig actionfigur dessutom! 

Påven Actionfigur är en actionfigur formad som Påven. Med sin vita dress ser han riktigt kyrklig ut och han kan knappt bärga sig innan han får ge dig råd om livet. Han kommer i en snygg förpackning med ett känt citat på sidan. Han kan användas som allt från leksak till dekoration i vardagsrummet.

Fakta om Påven Actionfigur:
  • Material: ABS/PVC (polyvinylclorid)
  • Färg: Vit
  • Storlek: 15 x 5.3 x 3 cm

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen46184 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle