vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Paw Patrol

Gänget i PAW Patrol är en härlig samling hundvalpar som inspirerar till lek och bus. Men det är inte vilka hundar som helst, utan räddningshundar som är specialiserade inom olika områden. Med en riktig PAW Patrol-dräkt kan många roliga lekar fantiseras fram. Det fina är att barnen samtidigt lär sig att samarbeta och hjälpa varandra. I vårt utbud hittar du både dräkter till en PAW Patrol-maskerad och dekorationer till ett PAW Patrol-kalas.

Ett barnkalas med PAW Patrol-tema kommer bli en garanterad hit! Dekorera med snygga PAW Patrol-vimplar, bordsdukar och PAW Patrol-ballonger så är lokalen fixad. Dukningen gör du fin med PAW Patrol-engångstallrikar, -muggar, servetter och kanske roliga partyhattar? Istället för en “pup packs” med verktyg kan alla barnen få med sig en PAW Patrol-kalaspåse hem med lite smarrigt godis och en PAW Patrol-leksak.

Eftersom alla hundar är experter på olika räddningsaktioner kan det vara roligt att anordna en typ av skattjakt där de tillsammans måste lösa olika problem för att ta sig fram till skatten. Om barnen inte kommer utklädda kan ni köpa på er lite teatersmink och erbjuda ansiktsmålning innan så att alla verkligen kan leva sig in i sin karaktär.

Alla hundarna i PAW Patrol har sin egen karaktär, och alla barnen har säkert redan sin favorit. Vi har PAW Patrol-dräkter för flera olika hundvalpar, men det går även fint att skapa sin egen maskeraddräkt med PAW Patrol-saker från vårt sortiment.

Den lite klumpiga men kompetenta dalmatinern Marshall är både brandman och sjukvårdare. För att föreställa honom krävs en brandmanshatt och en röd väst.

Ruffiga bulldoggen Rubble assisterar som byggarbetare. Här är det istället en gul väst och en gul bygghjälm som behövs.

Schäferhunden Chase är hårdingen i gänget. Han är polishunden som extraknäcker som spion. Vi har flera snygga Chase-dräkter för barn, men det går även bra att göra sin egen dräkt med blå väst och en polismössa.

Skye är den tuffa cockapoo-valpen som kan flyga! Hon har på sig en rosa klänning med vingar och en rosa pilotmössa.

Everest är en siberian husky som hjälper till vid snöolyckor. Hon har en snöskoter, toppluva och en värmande turkos väst.

Det finns flera hundvalpar i PAW Patrol-gänget. Låt ditt barn få välja sin egen favorit och fixa maskeraddräkten med de karaktäristiska kläderna och en läcker ansiktsmålning som påminner om hunden i fråga.

I vårt utbud hittar du perfekta presenter till alla barn som älskar PAW Patrol. En PAW Patrol-dräkt funkar lika bra i födelsedagspresent till kompisens barn, som om det är du själv som ska ställa till med PAW Patrol-maskerad. Vi har PAW Patrol-saker som passar till kalaset, och de som är lika roliga att leka med en helt vanlig dag. Köp alla dina PAW Patrol-prylar online så får du hem dem i ett nafs, eller som Ryder skulle säga, "Whenever you're in trouble, just yelp for help!" så hjälper vi på Partykungen dig att fixa bästa PAW Patrol-kalaset!
Läs mer