Till toppen
Visa större bild

Pengapåse med Dollartecken

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 6320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 16
selected_index: 0
79 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Jahaja, har du införskaffat dig onödigt mycket pengar, men du vet inte var du ska förvara dem? Tur att vi letat reda på en pengapåse då, för denna lär du få plats med X antal 1000-lappar i. Banken kan man ju inte lita på, så det är lika bra att stacka några säckar istället. Det ska inte vara lätt att vara tät inte! 

Pengapåse med Dollartecken är en säck som bara kan användas till en sak... PENGAFÖRVARING! Säcken är vit, har ett stort broderat tryck med ett dollartecken på, samt två flätade rep du försluter påsen med. Påsen passar till många olika tillfällen, bland annat till maskerad- och halloweenfester, eller när pengaflödet är för högt och du behöver förvara stålarna någonstans.

Material: Polyester, hampa.
Storlek: 29 x 20 cm.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Penelope Concepcion för 8 månader sedan
    Det uppfyllde mina förväntningar
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen48377 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle