Till toppen
Startsida > Teman > Festteman > Sommarfest > Piacelli Lemon Juice Koncentrat
Visa större bild

Piacelli Lemon Juice Koncentrat

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 1339,2857142857
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
15 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:
Visa näringsdeklaration

Produktbeskrivning

Lyxa till drinken i helgen med en fräsch, syrlig smak. Endast ett par droppar behövs för att förvandla den vanliga groggen till en utsökt drink! Citronsmaken är ultimat i fruktiga drinkar, sangria och gin & tonic. Den kan även användas i maträtter som behöver en syrligare smak.

Piacelli Lemon Juice Koncentrat är en flaska med citronjuice. Juicen kan användas i drinkar och matlagning för att ge en syrlig och fräsch smak. 

Levereras i plastförpackning om 200 ml.

Ingredienser: Vatten, syra; citronsyra; citronsaft 5% från koncentrat. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen55222 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle