Plånböcker

Är du på jakt efter nya plånböcker? Då har du kommit till rätt plats! Plånböcker är ofta en förbisedd liten accessoar men så fort den går sönder eller försvinner så inser vi hur mycket den betyder för oss. Med våra coola plånböcker kommer du dra blickarna till dig, på gott och ont!

Inte nog med att vi oftast har en hel del pengar och kvitton i våra plånböcker, här samlar vi också bilder på vår söta partner eller gulliga små barn. Tillhör plånboken en tonåring så kan du hoppa upp och sätta dig på att det ligger en silvrig kondom gömd i något litet fack, väntandes på rätt stund!

På Partykungen tar vi inte plånböcker för givet. Vi vet att de är våra portabla små guldkistor och därför ser vi också till att glida runt med snygga varianter som man inte skäms för att slänga fram på krogen. För tänk dig själv ett scenario där du med stil och finess glidit upp till stans snygging som står och hänger i baren. Efter att hon fnittrande tackat ja till en drink så plockar du fram en sliten plånbok i läder som faller samman i sömmarna. Nej, nej, nej!

Det kvittar om din gamla plånbok är en familjeklenod, det är dags att uppgradera och vi har varianterna som passar dig perfekt!

Det finns ett flertal typer av plånböcker, så det är viktigt att du hittar en som passar dina behov. Är du en person som glider runt med en plånbok lika tjock som lagboken? Då kanske du ska sikta på en mer klassisk variant med flera fack.

Är du istället en minimalist så skulle vi rekommendera att du tar en närmare titt på en sedelklämma. En i minimalistisk silvrig design passar perfekt för dig som alltid springer runt med massor av sedlar i fickorna. Självklart kan det vara lite charmigt att det ständigt ramlar pengar ur fickorna på dig, men ärligt talat så är det inte särskilt praktiskt eller ekonomiskt. Bättre vore det att investera i en snygg sedelklämma som ser till att pengarna håller sig på rätt plats och att du enkelt kan fiska upp några sedlar när det behövs.

Kommer du ihåg snyggingen i baren som rynkade på näsan när din plånbok ramlade ihop som ett torn av kort i en stormvind? Tro sjutton att du kommer få fler pluspoäng när du med färdighet fiskar upp din sedelklämma med ett bländande leende.

Det fanns en tid då telefonen var kopplad med sladd till väggen och man endast kunde få tag i varandra genom att stämma tid och försöka anlända vid samma tidpunkt. Lyckligtvis är medeltiden över och nu har vi alla en smartphone i fickan, en direktlänk till världens samlade kunskap (och massor av videos på katter).

Kombinera din plånbok med en case för din telefon och slå därmed två flugor i en smäll. Våra snygga plånböcker för telefonen samlar dina kreditkort, sedlar och mynt på en och samma plats. Smart, prisvärt och snyggt – precis som Partykungen!
Läs mer