Till toppen
Visa större bild

Plockepinn

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
49 kr

Produktbevakning

Tyvärr är denna produkt för tillfället slutsåld hos oss. Skriv in din mailadress nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen.
Välj variant:

Produktbeskrivning

Har du allt det fokus och den precision som krävs för att vinna i plockepinn? Plockepinn är ett roligt spel som passar hela familjen. Samla både stora och små och utmana varandra i detta roliga sällskapsspel! Den med stadigast hand kommer att vinna!

Plockepinn är ett spel som passar både stora och små. Spelet består av pinnar i trä som läggs i en stor hög mitt på bordet. Det gäller att plocka en pinne i taget utan att de övriga pinnarna rör sig. De olika färgerna på pinnarna ger olika poäng. Man måste vara minst två spelare. Pinnarna kommer i en träask.

Säljs styckvis.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... sofia för 4 veckor sedan
    (Kund har ej lämnat kommentar)
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen61168 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle