pocky-almond-crush-92435-1

Pocky Almond Crush

59 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

Visa näringsdeklaration

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Krispiga kex med choklad är en smakkombo som alltid går hem, men här har Pocky dessutom slängt med rostade mandelbitar med de goda chokladpinnarna. Klicka hem en ask eller två vetja! Och njut av dom precis som de är eller toppa glassen med dom för en extra utsökt glassdessert!

Pocky kexpinnar med olika smaker är en japansk klassiker som länge dominerat den japanska snacksmarknaden. Just Pocky Almond Crush är kexpinnar med en ljuvlig kombination av underbar mjölkchoklad och rostade mandlar. Sjukt goda!

NOTERA! Ibland kan pinnarna fastna ihop av värme under transport. Kläm lite försiktigt på påsens insida för att få isär dom igen.

En förpackning innehåller 66 gram.

Ingredienser: VETEmjöl, socker, MANDEL, helMJÖLKpulver, vegetabilisk olja och fett, kakaomassa, kakaosmör, salt, jäst, emulgator (E322), smakämne, Annatto-pigment (E160b), bakpulver (E500).
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.