poker-for-couples-vuxenspel-1
poker-for-couples-vuxenspel-2
poker-for-couples-vuxenspel-3
poker-for-couples-vuxenspel-4
poker-for-couples-vuxenspel-5

Poker for Couples Vuxenspel

249 kr

Välj variant:

 • Ebba
  för 2 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  (Kund har ej lämnat kommentar)
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Så du har spelat klädpoker med din partner och insett att när det verkligen börjar bli intressant är spelet slut? Då är det här spelet för dig, eftersom Poker for Couples är spelet som verkligen hettar till när klädpoker vanligtvis slutar. 

Poker for Couples kan spelas i två olika varianter: Den snabba versionen och den avancerade versionen. I den snabba versionen spelar ni helt enkelt femkortspoker med två byten var, och spelaren med den bästa pokerhanden i varje omgång vinner ett utmaningskort. Det finns många olika typer av utmaningskort, men gemensamt för alla är att de innehåller tre till fyra sexiga utmaningar. Den som vinner kortet vår välja vilken av utmaningarna ni ska utföra. 

I den avancerade versionen är målet att få så många poäng som möjligt genom att både ha den bästa pokerhanden och genom att vinna stick. För varje vunnen poäng flyttar ni era spelpjäser ett steg framåt på spelbrädet, och på vägen mot mållinjen samlar ni på er hetare och hetare utmaningskort. 

Fakta om Poker for Couples Vuxenspel:
 • Innehåll: 1 Spelbräde, 2 Spelpjäser, 20 Mynt, 54 Spelkort, 62 Belöningskort med 211 sexiga utmaningar, 2 Fega ur-kort, 2 Handrankingskort och 1 Regelhäfte. 
 • Observera att all text i spelet är på engelska. 
 • Speltid: 90-120 minuter (den snabba versionen). 2-3 timmar (den avancerade versionen). 
 • Mått på förpackning: 16 x 12 x 5 cm. 
 • Tillverkare: Tingletouch (www.tingletouch.com)