vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Festteman Politikfest

Politikfest

Varför inte bjuda vänner och ovänner på någonting oväntat? Ja men vi snackar givetvis om en fest med tema politik! Då kan alla komma utklädda till sina favoritpolitiker (eller till den värsta politikern dem vet). Det blir garanterat ett roligt, men nytt sätt att fira maskerader på!

Oavsett om du vill klä ut dig till Stefan Löfven, Donald Trump, Kim Jong-Un eller den gamla räven Carl Bildt så hittar du maskerna, halloweenkläderna och tillbehören hos oss på Partykungen! Vi har bland annat pappmasker och vanliga latexmasker föreställandes såväl Jimmie Åkesson som Steffo Löfven, men också den brittiska premiärministern, den tyska förbundskanslern och det omtalade radarparet Clintons. Vi har roliga Carry Me-dräkter där det ser ut som att du rider på exempelvis Putin, men också perukset föreställandes Benjamin Franklin och mycket mer!

Välkommen in till Partykungen för att köpa dina maskeradprodukter till politikfesten online! Vi har ett stort utbud av galna produkter med oslagbara priser! Välkommen!
Läs mer