Popcorn

Popcorn är lika med kalas! De ser festliga ut och hela grejen med majskorn som exploderar i het olja och förvandlas till läckra puffar gör dem till en unikt rolig råvara. Partykungen är stället för dig som vill ladda upp med större mängder smaskiga popcorn. Antingen för att kunna förvandla en vanlig vardagskväll till ett kalas eller om du vill göra popcorn till en del av en fest med gäster. Känner du förresten någon som inte gillar popcorn? Tänkte väl det. Popcorn brukar gå hem hos de flesta!

Popcorn är ett billigt snacks som alla kan frossa i helt ohämmat. Problemet är bara att det kan vara bökigt att poppa tillräckligt mycket. Att köpa massor av förpackningar med färdigpoppade popcorn är heller inte helt hållbart om du verkligen vill gå all in på det här med popcorn. Vi på Partykungen har lösningen på det här dilemmat. Hos oss kan du beställa stora mängder popcorn online så att du slipper allt strul i köket. Inte ens med en riktigt stor kastrull går det att poppa tillräckligt mycket för en lite större fest. Med vår hjälp kan du fixa popcorn till maskeraden, kalaset eller filmkvällen med kompisarna.

När du beställer popcorn online på Partykungen har du ett större utbud av smaker än i vanliga butiker. De flesta svenskar kör på lättsaltade popcorn och har knappt testat något annat. Runt om i världen är popcorn en delikatess som kan saltas, kryddas och sockras på många olika sätt. Nu kan även du, tack vare Partykungen, kittla smaklökarna med popcorn gjorda av och för riktiga konnässörer! Popcorn-provning till förfesten kanske skulle vara något?

Alla biobesökare vet att popcorn är ett mer eller mindre obligatoriskt tillbehör till filmen. Vi har tagit in produkter som gör så att ni kan få den rätta upplevelsen även hemma i soffan. Vi talar om samma popcornkryddor som används på biograferna och snygga popcorn-muggar & bägare.

En sak som kan vara bra att veta är att popcorn faktiskt inte är så onyttigt. Tvärtom, de innehåller mer antioxidanter än många grönsaker och faktiskt inte särskilt många kalorier, om du inte dränker dem i smör. Vilket vi i och för sig tycker du ska göra om du vill och om det är party på gång. Enligt Livsmedelsverket är det heller inte onyttigare att äta popcorn poppade i mikrovågsugn än vanliga popcorn. En annan grej man inte ska glömma är att popcorn ofta äts som alternativ till andra snack och godis, som ju inte är så nyttigt. Popcorn har dessutom mycket lång hållbarhet, det är ytterligare en grej som gör dem väldigt användbara och tacksamma att hantera.

Köp popcorn online istället för att bränna sönder kastrullbotten i köket medan den heta oljan skvätter och popcornen smätter ut över spisen och golvet. Vi har inte poppat upp priserna utan popcorn i olika former är riktigt billigt hos oss.
Läs mer