Hem
Teman Presenter Present Till Äventyrlig

Present Till Äventyrlig

Inget är så äventyrligt som att springa runt i en Mankini, och om du köper en av våra varianter i tiger- eller zebramönster är saken klar. Du blir äventyr definierat. Det som kanske fler av oss tänker på när vi hör ordet äventyr är förstås camping- och friluftsliv. Självklart har Partykungen grejerna du behöver för en storslagen naturupplevelse.

Köp en present till någon äventyrlig som du kanske själv önskar ta med dig ut i vildmarken och dela tält med. Med ett fejkpass kan ni ju alltid försöka ta er ombord på ett flyg med destination djungeln. Det är dock ingenting som vi på Partykungen rekommenderar, utan för oss passar det bättre som ett födelsedagskort som du kan fylla med äventyrliga upplevelser att ge bort till din äventyrliga kompis!

I vårt sortiment finns smidiga handpumpar för att göra liggunderlaget lite skönare att ligga på, eller badmadrassen om du vill flyta på vattnet. Med en campingdusch kan du hålla dig ren och fräsch trots flera dagar, veckor eller år i vildmarken. Nåväl, några år är kanske att ta i, men om du är riktigt äventyrlig så varför inte?
Läs mer