vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Presenter Present till Djurvän

Present till Djurvän

Köp en present till en djurvän hos Partykungen! Här finns en mängd olika gulliga djur i miniformat eller som gosedjur. Kanske passar de även som present direkt till djuren, inte minst maskeraddräkterna som faktiskt är gjorda för hundar och katter.

Vi har ett brett urval av produkter som är inspirerade från djurriket och som passar perfekt som presenter till riktiga djurvänner. Satsa på en uppblåsbar badring föreställandes en lama, en stor manet och att ligga och slappa på eller en badmadrass i form av en kräfta. De kommer garanterat att göra dig till bassängens blickfång!

Här finns diverse dekorationer i form av tropiska fåglar, gummipaddor och zebraljusslingor. Gör helt enkelt ditt hem djurvänligt med hjälp av detaljer som sätter en djurisk prägel på inredningen. Dessutom har vi smarta produkter i form av uppblåsbara muggar, tandkrämslock och munskydd som alla för tankarna till djur och natur. Om du vill klä ut dig till en kramgo Aggretsuko eller en läskig drake finns det såklart möjlighet till det också!
Läs mer