vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Presenter Present till Händig

Present till Händig

What would MacGyver do? Det är inte bara Partykungen som ställer sig denna fråga var eviga dag. Visa din vördnad för denne store hjälte med en t-shirt eller ge bort den i present till en händig polare som är hack i häl med MacGyver när det kommer att lösa de mest omöjliga uppgifterna med vilka verktyg som än finns i närheten.

Vi har ett spännande utbud med presenter till de händiga och prylar som gör livet som händig lite enklare. Ibland kanske inte sakerna räcker till och då kan det vara tacksamt med ett multiverktyg som löser det mesta. Här finns även ett magnetarmband, vilket är en helt fantastisk uppfinning för att slippa tappa bort hälften av skruvarna och sedan skylla på leverantören.

Partykungen har smarta tillbehör med flera funktioner i ett. Exempel på detta är våra byggpennor som låter dig skriva på ena sidan och skruva, dra eller hamra med andra. Det kan vara gott med något att dricka när man har varit händig alltför länge och med våra verktyg som är utrustade med kapsylöppnare kan du snabbt och enkelt avnjuta din dryck.
Läs mer