vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Presenter Present till Sambo

Present till Sambo

När det är dags att leta present till sambo är det i denna kategori du ska kika. Vi har samlat våra allra bästa tips för att uppvakta din andra hälft på dennes födelsedag, namnsdag, på er årsdag eller bara när som. För visst behöver han eller hon lite extra uppskattning i vardagen?

Att ge varandra små presenter då och då sägs vara bra för kärlekslivet och relationen. Det håller lågan vid liv och din partner förstår att du uppskattar dennes ansträngningar. Men vad är då en passande present till sambon? Det kan vara en jättesvår nöt att knäcka. Eftersom ni bor ihop har du antagligen ganska bra koll på vad din sambo gillar och vad personen redan har i sin ägo. Hos oss hittar du dock inte de vanliga, tradiga prylarna utan en present till sambon med lite mer unikhet, humor och glimten i ögat. Utgå från din sambos intresseområden och vad denne tycker om. Är det en riktig gosegris som du bor med kanske godis och nallebjörnar gör hans eller hennes dag. Naturligtvis finns det olika varianter och smaker att välja mellan så att din sambo kan få sitt favoritgodis. Gillar din partner choklad eller syrliga karameller bäst?

Vill du uppvakta med en present till sambon som ni båda kan ha nytta av? Det är väl det smartaste av allt. Du ger bort en present till sambon som du dessutom får ta del av. Är ni tävlingsinriktade kan ett spel vara precis det du söker. Vi har spel som kan få det att hetta till på olika sätt, inte bara genom att tävlingsnerverna går upp i spinn. Se till att ha bokat barnvakt före ni spelar om ni har barn i hemmet!

Vad är egentligen livets goda? För oss är det njutning vilket ofta innebär någon form av mat och dryck. Är din sambo en hejare i köket eller borde personen som du bor ihop med slipa på sina kulinariska kunskaper? Oavsett anledning hittar du en present till sambon med köks- och matlagningstema hos oss – till låga priser. Då får ni råd att provlaga rätterna så många gånger som krävs innan smakerna sitter eller biffen inte längre blir bränd i kanten. Kom ihåg att alltid vara peppande mot din sambo när det djupdyks ner i kokkonstens förunderliga värld. Under tiden sambon testar sin nya gåva kan du korka upp flaskan och njuta av ett gott glas vin eller annan valfri dryck.

Visst vill du att din partner ska se rekorderlig ut? Det förstår vi. Du kan ju inte släpa omkring på någon som går omkring med ett vildvuxet utseende och ser ut som en grottmänniska. En utmärkt present till sambon som behöver ta hand om sin yta och putsa sin fasad behöver inte innebära dyra salongsbehandlingar eller långa SPA-besök. Det kan även betyda en av våra presenter till sambon inom segmentet skönhetsvård. Det finns såklart anpassade produkter för att både tjejer och killar ska kunna göra sig extra fina. Avsluta gärna genom att överraska med en avslappnande massage. Du hittar både massageprodukter och oljor att ge i present till sambon hos Partykungen.
Läs mer