Hem
Teman Presenter Present till Tonåring

Present till Tonåring

På Partykungen har vi mängder av roliga presenter till ungdomar i alla åldrar – från den nyblivna tonåringen till den som precis har tagit studenten och är på vippen att bli vuxen.

Snygga inredningsprylar och användbara saker som förenklar tonårslivet är presenter som brukar göra succé hos de flesta. En Mrs Potts-tekanna blir en sagolik gåva till en tonåring som fortfarande gillar att bjuda på teparty och en färgglad sjöjungfrufilt passar både yngre och äldre ungdomar – magiskt mysig att krypa ned i framför tv:n. Studentkokboken är fullmatad med goda, billiga och lättlagade recept och blir garanterat en uppskattad present till tonåringen som precis har flyttat hemifrån. En spargris som går att skriva på är en ypperlig present till en tonåring som vill spara till något speciellt.

Smartphone-speglar, skal och andra prylar till mobilen är suveräna presenter till alla tonåringar och en RGB-ringlampa med selfiestativ är den ultimata födelsedagspresenten till varje blivande influenser. Vill du vara lite strategisk kan du ge tonåringen ett spännande lögndetektorspel. (Praktiskt att ha till hands även när du själv vill ha svar på tal.) Eller en rullande väckarklocka som inte bara får tonåringen att vakna, utan även bjuder på lite uppfriskande morgongympa på köpet!
Läs mer