Hem
Teman Presenter Presenter Till Bröllopsgäster

Presenter Till Bröllopsgäster

Ge dina bröllopsgäster en fin present från Partykungen! Dagen till ära är det väl inte fel att även gästerna får smaka på kärlekens sötma? Hos Partykungen har vi allt för festen och i vårt sortiment för bröllopsgäster finns diverse roliga tillbehör som kan bli en perfekt välkomstgåva.

En flasköppnare för att öppna skruvkorkar har vi alla någon gång efterfrågat. Istället för att slita och dra till förbannelse och till handledernas stora förfäran kan du nu enkelt få loss även de allra krångligaste korkarna. Vi erbjuder även fotoprops i form av roliga accessoarer såsom lösmustascher, glasögon och små buketter som sätter färg och prägel på fotografierna av alla gäster.

Partykungen har även produkterna för när festen är slut. Dela ut en vacker presentbox med orden "Thank you" för att visa er uppskattning för att de har delat er glädje under hela kvällen. Vad du lägger inuti är upp till dig, men om du skickar en till oss på Partykungen kan du väl se till att fylla den med diverse delikatesser?
Läs mer