Visa större bild

Prins på Flygande Matta Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 15920
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
199 kr 399 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Kanske en av våra mest miljövänligaste maskeraddräkter i vårt sortiment! Nu kan du enkelt minska på utsläppen och flyga på en matta till maskeradfesten med denna eminenta flygande dräkt. Med på köpet ser du ut som en stilig orientalisk prins för att passa in i det flygande matta-temat. Jajamen, för här har vi minsann tänkt på alla detaljer!

Prins på Flygande Matta Maskeraddräkt består av en stålställning med en röd matta, mjuka fejkben och hängande svart tyg som döljer dina ben. Det svarta tyget är ca 98 cm långt.

Ställningen sitter på plats med ett midjeband samt ett snöre som hängs runt din nacke. Medföljer gör även en lila väst och en matchande huvudbonad med lila fjäder.

Material: 100% polyester.

Finns i storlek: One size (Large).

Taggar

OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen47683 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle