vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Props

Det är detaljerna som gör det! I den här kategorin har vi samlat de slutgiltiga detaljerna som adderar helhetskänsla till dräkten, inredningen och allt annat som gör festen till den mest omtalade sedan Gatsbys! Behöver du fotoattribut till fotograferingsbåset eller kanske Halloween-dockor att hänga i högan sky? Här är du bara ett par klick ifrån den rekvisita du letar efter! Och om du söker skrämmande kroppsdelar eller otäckt verklighetstrogna djur i latex hittar du även dem här.

Uppblåsbara tillbehör, pilska droppar i alla dess former och accessoarer för diverse karaktärer är ytterligare axplock från vårt breda sortiment! Blås liv i hängandes zombies, häxor eller kokonger för att ge en kuslig touch till Halloween-festen eller överraska barnen på barnkalaset. Fyll baren med tidlösa, karaktärsgivande barredskap för att få till det rätta knycket på Bloody Marys- och festdrinkarna för att undvika torra gäster.

Saknar du en speciell pryl eller produkt som du tidigare sett, tveka inte att ta kontakt med oss så skall vi försöka ordna saken.
Läs mer