Qualatex

Ballonger, ballonger och åter ballonger! I över hundra år har amerikanska Qualatex specialiserat sig på att ta fram högkvalitativa latexballonger och tillbehör för event-, fest- och partydekoration. Varumärkets namn är även en sammanslagning av kvalitet och latex, men idag gör Qualatex ballonger i alla möjliga material och innovativa former, inklusive licensballonger med motiv från Disney, Marvel, Star Wars, Nickelodeon och många fler.

På Partykungen hittar du både folieballonger och klassiska latexballonger i härliga färger, tryck och mönster för alla tillfällen. Vad sägs om en folieballong i form av en megagullig bebis i sparkdräkt till babyshowern, dopet eller barnets första födelsedag? Lyxiga ballonger med guldglittrigt Mr- och Mrs-tryck till bröllopsmottagningen? Eller regnbågsfärgade hjärtan till Pridefestivalen?

Fyll ballongerna med vanlig luft, eller helium om du vill att de ska sväva riktigt högt och länge. Se bara till att binda fast dem ordentligt så att de inte rymmer! Hos oss kan du givetvis komplettera ditt ballonginköp med en pump eller heliumtub, samt matchande band, tyngder och accessoarer.

I sortimentet finns även färgsprakande latexballonger med magiskt glänsande kromfinish. Superläckra till vilket party som helst! För att inte tala om Qualatex häftiga figurballonger – perfekta för att tråckla ihop roliga djur och krumelurer på barnkalaset. Ett måste i trollerikofferten hos varje respektabel clown!
Läs mer