Visa större bild

Raphael Second Skin Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 39920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
499 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Dags för lite Cowabunga! Klä ut dig till härligt oförutsägbara Raphael och dyk upp på maskeraden med ett äkta turtlesskal på ryggen. Raphael har ganska lätt för att se rött - ett tillstånd som matchar hans bandana, armbågsskydd och knäskydd!

Raphael Second Skin Maskeraddräkt inkluderar en helkroppsdräkt, ett skal, ett bälte, 2st armbågsskydd samt 2st knäskydd. Dräkten är tillverkad av ett stretchigt och följsamt material. Den är klargrön med Raphaels ansikte tryckt på huvudet och ett brunt skalparti på magen. Skalet är mörkgrönt och det fästes på ryggen med hjälp av 2st diskreta band som du trär över axlarna, samt med hjälp av bältet. Bältet är brunt och har ett svart och gult märke med bokstaven R i mitten. Armbågs- och knäskydden är röda och lätt stoppade. De fästes med hjälp av matchande band.

Finns i storlekarna Medium, Large och X-Large.

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Karola Christin för 5 år sedan
    Den var bra fas kvalitén på skalet kan bli bättre
    0 av 4 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen30825 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle