Visa större bild

Kundbilder

Regnbågsfärgad Kostym Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 31920
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
399 kr 599 kr
Välj variant:
Visa storleksguide

Produktbeskrivning

Planerar du att delta i eller stå som publik till Prideparaden? Eller gillar du bara att klä dig färgglatt med en sober touch? Då har vi den fullständigt klockrena outfiten för dig! Denna supersnygga, välgjorda kostym går i regnbågens alla färger och drar garanterat omgivningens blickar till dig! Tack vare 2st dolda resårband som är insydda i linningen sitter den dessutom som ett smäck på de flesta kroppstyper. Medföljer gör en stilig slips i matchande färger, som kronan på verket.

Regnbågsfärgad Kostym Maskeraddräkt inkluderar en kavaj, ett par kostymbyxor och en slips. Kavajen är röd, lila, blå, grön och gul med vit, tunn fodring och en lättare stoppning i axlarna för en snygg form. På framsidan av kavajen sitter 3st dekorationsfickor och kavajen stängs med 2st röda knappar. På baksidan nertill finns en sprund för bättre rörlighet och vardera ärmslut har en öppning som stängs med 4st röda knappar. Byxorna är raka med pressveck och går i samma färger som kavajen. Framtill finns 2st fickor och baktill sitter en ficka för dekoration. Byxorna stängs med en röd, dold dragkedja och en röd knapp. Insytt i linningen sitter 2st resårband för bättre passform och på utsidan av linningen sitter 5st gröna öglor att trä ett eventuellt skärp igenom. Slipsen är lång och går i lila och blått. Skjorta, skor och accessoarer ingår ej. Komplettera gärna med liknande för en look som på bilden.

Finns i storlekarna Medium, Large och X-Large.

Taggar

OMDÖMEN (6)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Erik för 4 år sedan
  Stod att slipsen skulle vara blå/lila men den var gul/grön men annars var den bra. Passade bra till mig som är 196cm.
  4 av 4 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Johan för 2 år sedan
  Färgglad men för "plastig.
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • Omdöme lämnat av... Camilla för 4 år sedan
  Bra kvalitet, stora i midjan med resåren
  1 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen27890 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle