vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Maskerad Maskeraddräkter Religionsdräkter

Religionsdräkter

Att kunna skämta om det mesta är grundläggande när det är dags för maskerad, och då passar det ju perfekt att slänga på en maskeraddräkt med religiöst tema! Partykungen har ett stort utbud av religionsdräkter för dig som vill dyka upp på temafesten, maskeraden eller halloweenfesten som en religiös karaktär. Det bästa med att klä ut sig är att se oväntade karaktärer ägna sig åt oväntade aktiviteter – vem har sagt att en nunna, präst, munk eller självaste Jesus inte kan dansa på baren, spela beer pong och skråla med i gamla godingar?

Dags att hitta den rätta präst-looken! Vad känner du dig mest som? En katolsk präst, en mysko voodoo-präst, en död präst som vaknat från graven för att festa eller en skrämmande överstepräst som drabbats av zombievirus? Om du känner dig extra mäktig kan du välja bland en mängd olika dräkter som förvandlar dig till påven, men också munkdräkter för dig som vill testa på att festa med lugn i själen och frid i sinnet. Du kan även välja att göra entré som jungfru Maria, Josef eller the one and only Jesus. Om du tränar lite kanske du hinner lära dig att förvandla vatten till vin innan festen äger rum? Slå ihop dig med polarna och dyk upp på festen som om ni kommer direkt från julkrubban – vi erbjuder nämligen också dräkter i form av de tre vise männen, julänglar och fåraherdar.

Nunnor lever hela sitt vuxna liv i klostret där de ber, sjunger och umgås som systrar tills dagen de dör. Kan du tänka dig hur galet det hade blivit om systrarna fick ett free pass för att gå på fest? Dra på dig en nunnedräkt och låtsas att du rymt från klostret för att ägna en enda kväll i livet åt dans och oheliga drycker! Vi erbjuder flera klassiska nunnedräkter, men också lite mer frisinnade varianter. Nunnan kanske väljer att klippa av den långa klänningen och visa benen på festen i en lite kortare utstyrsel? Du kan även hitta en dräkt som förvandlar dig till en höggravid nunna, eller en nunna som likt översteprästen har drabbats av det där dumma zombieviruset. Var det översteprästen som smittade henne eller tvärtom? Det lär vi inte få veta, för det enda som kommer ur deras munnar är böner som handlar om människokött.

På Partykungen går det att hitta religionsdräkter för både stora och små, till och med för din bästa vän på fyra ben! Och då menar vi inte kompisen som fått lite för mycket och är i färd att krypa på alla fyra till badrummet, vi menar din lilla hund eller katt. En påve i hundform? Hallelujah! Vi erbjuder en religionsdräkt för alla oavsett om du vill se realistisk ut, bjuda på skratt eller skrämma synden ur folk.
Läs mer