Hem
Teman Varumärken Rick & Morty

Rick & Morty

Wubba lubba dub-dub! Om du, en kompis eller familjemedlem är ett stort fan av den animerade amerikanska tv-serien Rick and Morty finns mycket skoj att utforska på Partykungen.

Här har vi samlat mängder av roliga prylar som är relaterade till den populära serien och dess udda karaktärer. Utmana vännerna i Rick and Morty-kunskaper i Trivial Pursuit Rick and Morty edition – eller förvandla dig till universums galnaste och mest briljante vetenskapsman med en blinkande El Wire LED-mask på nästa blacklightparty eller halloweenfest. Jupp wup, denna mask är så lysande utformad att man nästan kan tro att Rick har uppfunnit den själv!

Rick and Morty började som en parodi på Tillbaka till framtiden och visst är likheterna många. I varje avsnitt får vi hänga med den osannolike hjälten Morty Smith, en godhjärtad men tafatt och smått naiv tonåring, och hans morfar, den hyperintelligente men helgalne och ständigt plakate (ut)forskaren Rick Sanchez, på vrickade intergalaktiska äventyr i en flygande farkost – inte helt olik Doc Browns DeLorean. Men sedan pilotavsnittet släpptes 2012 har den originella serien fått ett eget liv och en egen trogen fanskara. Tillhör du den har du massor av spännande Rick and Morty-produkter att upptäcka hos Partykungen!
Läs mer
3 träffar