roblox-adventskalender-89315-5
roblox-adventskalender-89315-6
roblox-adventskalender-89315-7
roblox-adventskalender-89315-8

Roblox Adventskalender

499 kr

Välj variant:

 • Andreas
  för 11 månader sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Stor hit för dottern! Älskar dem Roblox så känns de som att bara det står roblox på så är det bra men figurerna man får till är helt klart schyssta. Nackdelarna är att de är uppdelat konstigt, kalendern går ifrån vänster till höger, 1-2-3... Osv. Första luckan fick hon en pepparkaksgubbe, utan huvud andra dagen kom huvudet. Priset är ett stort minus.
  3 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Ann iren
  för 11 månader sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Barnebarna ble kjempefornøyde. Rask levering
  2 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Produktbeskrivning

December är faktiskt årets längsta månad och väntan på julafton är evighetstråkig. Tills nu - för äntligen kan du förgylla dagarna med överraskningar från Roblox! Bakom luckorna gömmer det sig figurer, tillbehör, samlarens checklista och 2 exklusiva virtuella föremålskoder. December blev precis mindre jobbig!

Roblox Adventskalender Original blir en fantastisk present till familjens främsta Roblox-företrädare. 24 spännande luckor med roligt innehåll!

 • Antal luckor: 24
 • Från 6 år