Visa större bild

Tillbehör

Rock Star Svart Deluxe Peruk

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 15920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 205
selected_index: 0
199 kr
Välj variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivning

Låt oss presentera en riktigt rockig peruk direkt från Leg Avenue. Denna peruk håller otrolig kvalitet samtidigt som den utbringar en rockig känsla. Peruken kommer i svart färg och ser ut som en klassisk 90-talsfrilla.

Rock Star Svart Deluxe Peruk är en mycket högkvalitativ rockstjärneperuk för damer. Peruken har en rockig 90-talslook vilket betyder att den passar perfekt till nostalgifester, rockfester m.m. Peruken känns äkta när den sitter på huvudet och kommer i en svart färg. Peruken kommer i storleken One size för vuxna och kan hårfönas om man vill det, men helst inte tvättas, stylas med plattång eller liknande.

  • Material: 100% polyester
  • Storlek: One Size (vuxenstorlek)

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder och tillbehör som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass!

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

  • Omdöme lämnat av... Ann-Charlotte Ulrika för 8 månader sedan
    Nöjd, men upplever att den var större och mera spretigt hår än den på bilden.
    0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
    Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION (0)
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen58309 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle