Röda peruker

Här finner du ett stort utbud av röda peruker ifall du vill anta skepnaden av någon av historiens, film- eller serievärldens mest lysande stjärnor. Har du tänkt på att många av de mest legendariska personerna oavsett epok och genre var/är rödhättor? Vi som inte fötts med denna härliga hårfärg får helt enkelt fixa vår outfit med hjälp av röda peruker. Dessutom kan du smyga in på Roodharigendag i Holland som är en festival för rödhåriga. Har du försetts med den gudabenådade hårfärgen men inte vill klippa dig som en medeltida furste eller fixa 80-talets pudelpermanent så bistår vi såklart även dig med ett stort utbud av röda peruker.

Ska du iväg på OS, VM, EM eller ska bara kompisgänget iväg på en festresa så glöm inte att packa ner några röda peruker tillsammans med Sverigetröjan. Något av det svenskaste vi har är Pippi Långstrump och alla borde ha en Pippi-peruk. Många av vikingarna var också rödhåriga så matcha den röda peruken med en hornförsedd hjälm. Ja vi vet att vikingarna inte hade horn på hjälmen men skrönor är till för att bygga vidare på. Dessutom namngav en rödhårig viking hela Ryssland. Det roliga med att ta med sig röda peruker utomlands, och att hela gänget eller familjen bär dem, är att det blir en riktig isbrytare. Glöm stela konversationer för här kommer ett partygäng!

Ett väldigt enkelt sätt att förändra sitt utseende är genom att använda röda peruker. På bara en sekund har du blivit någon annan. Här är några tips på personer du kan bli till halloween, maskeraden eller temafesten.

Skräckfantasten – För dig som gillar skräckfilmer och ondsinta personer är en rödhårig peruk ett måste. Här kan du både förvandla dig till clownen Pennywise i filmen DET, Annabelle eller till Chucky i Onda dockan.

Historienörden – Den ökände Henrik VIII var rödhårig och likaså hans dotter Elizabeth I, två av de mest legendariska monarkerna i världshistorien. Erik den röde var en upptäcktsresande viking och Fredrik Barbarossa en äventyrslysten kejsare. Det finns flera intressanta rödhåriga personer genom historien och dessutom är det riktigt roligt att kombinera med tidstypiska kläder.

Vampen – Rödhåriga personer är ofta riktiga sexbomber. Här finns legendariska skådespelerskor såsom Rita Hayworth men även pinuppor och, icke att förglömma, Jessica Rabbit. Ska du på Rockabillyfest eller bara vill känna dig sexig satsa på röda peruker.

Barnens favoriter – Vi har såklart även rödhåriga barnperuker. Här finns allt från Ariel i Den lilla sjöjungfrun till Pippi Långstrump och Birk i Ronja Rövardotter. Perfekta att bära när det vankas kalas eller bara lek och skoj.

Ett stort och variationsrikt utbud – Oavsett om du vill ha kort rött hår som Boris Becker, knallrött som ett penntroll eller rockigt som Axl Rose hjälper vi dig att nå målet. Du finner allt från klassiska krulliga clownperuker till sexiga rödhättor som får temperaturen att öka i rummet. Vi har snabba leveranser och röda peruker för han, hon och hen i alla åldrar. Ja vi har till och med röda peruker för att bli hin håle själv.
Läs mer