Visa större bild

Rök- & Bubbelmaskin 440 W

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 199600
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 129
selected_index: 0
2495 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Alla minns säkert de häftiga rökmaskinerna från ungdomsårens disco, men oroa dig inte, de finns fortfarande – nu dessutom med bubblor! Det blir nog inte mer fest än såhär om du frågar oss.

Rök- & Bubbelmaskin 440 W är en maskin som skapar bubblor, rök eller rökfyllda bubblor. Fläkten som blåser ut bubblor och rök kan justeras för olika hastighet och storlek. Den har fjärrkontroll med sladd och avtagbar tank. Den har en tankkapacitet på 0,8 liter och kräver 2 minuter för uppvärmning.

 • Använder 70–90 ml/min
 • 230 VAC, 50 HZ, 440 W
 • Mått: 373 X 236 X 285 mm
 • Vikt: 7,5 kg
 • Drivs via vanligt EU-uttag.

Taggar

OMDÖMEN (1)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Marcus för 7 månader sedan
  Fläkten går konstant även om det varken produceras rök eller bubblor och stänger då inte av sig så den låter i onödan. Det hade även varit bra att kunna reglera mängden bubblor då det är allt eller inget nu. De blåser inte ut så långt heller, endast någon meter eller två.
  2 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
DISKUSSION
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen53663 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle