Underkläder

Har du tröttnat på trista underkläder? Här hos oss på Partykungen hittar du inga trista bomullstrosor i trepack eller gråa boxershorts. Vi säljer endast underkläder gjorda för festliga tillfällen! Och när vi vill ha det festligt ska varje detalj, in på bara skinnet, planeras och optimeras. Underkläderna från Partykungen kan få vem som helst att rodna eller skratta högt. Det kan vara det som kan ge dig den där lilla extra knuffen i fråga om självförtroende eller hettan i sovrummet. Spana in vårt tokiga och roliga sortiment, eller håll dig till de sexigare och snygga alternativen.

Vi är mästare på skämtprylar och våra humoristiska underkläder bjuder alltid på både det lilla och stora extra! Det här är inget för den blyge, eller det kanske är till just den blyga kompisen ett par riktigt roliga kallingar behövs?

Om vi börjar med utbudet av snopp-kalsonger. Ja alltså kalsonger med snoppen på utsidan! De blir en perfekt detalj på svensexan, eller om du tänkte klä ut dig i Kejsarens nya kläder på nästa maskerad. Det är bra om du är uppbackad av ett gäng polare om du har snopp-kalsonger på dig på stan, annars kanske du blir anmäld för förargelseväckande beteende om en torr tant tror att du försöker blotta dig!

En annan typ av snopp-kalsong som är mycket populär bland våra underkläder, är tillverkade för alla oss välutrustade. Då menar jag riktigt, riktigt välutrustade! Snorren ligger bekvämt i ett eget fodral och kan fritt dingla ända nere vid fotknölarna. För alla er som inte är utrustade som en häst kan fodralet alltid fyllas med strumpor, bomull eller annan typ av stoppning för att bättre få användning av hela paketet.

För den riktigt modige kan vi erbjuda mankinis i olika färger och teman. Här får du chans att visa upp din vackra kropp, och ganska exakt vad som vanligtvis gömmer sig i jeansen!

Det går att ha roligt i alla våra underkläder tillsammans med andra, men vissa passar lite bättre. Om det är dags att hotta upp stämningen i sovrummet passar våra par-underkläder utmärkt. I sann partyanda hittar du till exempel ätbara underkläder för både henne och honom. Varning för att använda godis-underkläderna i badet bara, då blir det inte mycket kvar när du kommer upp från vattnet! I dubbel-kalsongen ryms två nakna personer, en mysig kram helt klart, men så mycket mer action blir det nog inte så länge underkläderna sitter på!

Ja man kan faktiskt inte sälja underkläder online om man inte kryddar utbudet med lite sexiga underkläder! Vi har underkläder till maskeraden som tar din utklädnad till sexig sjuksköterska eller cirkusdirektör till nästa nivå. Nätstrumpor eller stay-ups med höfthållare, tangatrosor med spets, sexiga bodysuits och glittriga underkläder – välj det som passar till din outfit, får dig att känna dig oemotståndlig eller kommer få din partner att dregla! Genom att köpa underkläder online hos oss på Partykungen är det lätt att klä upp sig i snygga underkläder som träffar mitt i prick.
Läs mer