vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Presenter Romantiska Presenter

Romantiska Presenter

Letar du efter romantiska presenter till din älskling? Hos Partykungen hittar du allt du behöver för att uppvakta din andra hälft med något extra speciellt. Har du ingen andra hälft ännu men hoppas på att snyggingen ska bli din, kommer våra presenttips hjälpa dig en bit på traven. Självklart har vi snabba leveranser så att du kan fånga din kommande på kroken i ett nafs.

Det behöver varken vara Alla hjärtans dag, årsdagen av när ni först träffades, bröllopsdag eller födelsedag för att ge varandra romantiska presenter. Varje dag är en ny möjlighet att visa uppskattning för den du är tillsammans med. Hur är personen som får ditt hjärta att dunka några extra gånger? Är din partner en klassisk romantiker som uppskattar chokladkartonger, rosor och gulliga nallar? Tycker ni om att spela spel som kan utveckla ert samliv eller är ni sugna på produkter som kan främja avslappning och beröring? Utgå från vad din partner gillar men tänk också på att många romantiska presenter samtidigt är en gåva till dig och er som par.

För att få den rätta stämningen när du ger dina romantiska presenter kan du pynta hemmet med hjärtan, gosedjur, girlanger och annan dekoration. Kom ihåg att alla sinnen behöver få sitt för en total upplevelse så glöm inte doften och sätt på någon lugn musik. Kanske har ni en gemensam låt? Med dessa ansträngningar förstår din partner att något är på gång. Bygg upp en atmosfär och avsluta med ett spel som bäst testas i sovrummet. Glöm inte stänga av mobilerna så att ni får vara i fred!

Har du och din pojk- eller flickvän varit tillsammans ett tag, flyttat ihop och känner att ni verkligen vill leva resten av era liv tillsammans? Är det dags att fria? Åh, vi vill gärna hjälpa till och komma med tips på romantiska presenter för den speciella stunden. Skapa en kärleksfull inramning med konfetti och uppvakta med blommor och champagne innan du ställer frågan. Självklart avnjuts detta ädla bubbel i glas som du har beställt speciellt för tillfället. Känns det omodernt med ringar? Testa att bära likadana nyckelringar istället.

Att slå in eller inte slå in en romantiska present, det är frågan. Att mötas av ett fint inslaget paket på frukostbordet eller på huvudkudden i sängen är både överraskande och romantiskt. Du hittar många fina papper, snören och kort hos Partykungen så att du kan skapa extra fina omslag där det verkligen märks att du har lagt ner omsorg på dina romantiska presenter. Men så finns det vissa romantiska presenter som kanske passar sig allra bäst oinslagna. När du bara vill göra en liten med tydlig hint om vad som är på gång efter jobbet till exempel. Vill du gå en medelväg hittar du flera fina romantiska presenter redan inslagna i presentaskar som oljor och godis.

Och du, en av de bästa romantiska presenterna kan vara den med en hemlig avsändare. Uppvakta ditt span med en liten påse godbitar eller en nalle. Lägg eller häng dina romantiska presenter vid dennes port utan att lämna någon ledtråd vem som är avsändare.
Läs mer