adult-caesar-roman-costume-1

Romersk Caesar Maskeraddräkt

499 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Välj variant:

Visa storleksguide
 • julien
  för 3 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Det var absolut värt pengarna! Väldigt väl gjort, fina detaljer. Dock hade jag lite tur eftersom dräkten säljs med bara en storlek och hoppades att det inte skulle vara för liten. Tvärtom! Är 187, tränad (XL till XXL beroende på kläder) och dräkten passade perfekt!
  4 av 4 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Viktor
  för 7 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Skärpet/bältet var lite väl stort men annars var den klockren!
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Christian
  för 2 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Greit produkt, jeg er 1,90 høy, men slank.. Dette produktet var veldig stort i størrelsen, og passet meg dårlig. Er du lavere enn 1.90 og er slank (litt muskler) vil denne være for stor for deg. "kransen" på hodet var også ikke riktig i forhold til bilde, og gikk bare rundt og rundt, istedenfor fremover som på bildet. Produktet i seg selv er av god kvalitet.
  1 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Kom, se och segra i den här caesarianska maskeraddräkten. En lämplig dräkt för dig med stora ambitioner och planer på att kasta tärningar, eller kanske korsa berömda floder med din egen armé i
släptåg.

Dräkten består av en lång vit del med gyllene detaljer, kontrasterad av ett rött axelskynke. Självklart ingår en gyllene ekkrans.

One size.