Till toppen
Startsida > Maskerad > Maskeraddräkter > Herrdräkter > Romersk Krigare Halloween Deluxe Maskeraddräkt
Visa större bild

Romersk Krigare Halloween Deluxe Maskeraddräkt

first_saleprice.value: 27920
first_price.value: 63920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
349 kr 799 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Ingen kommer vilja ta en fight med dig om du kommer klädd såhär till nästa maskerad eller halloweenfest. Sådana typer av fester är så roliga och uppskattade och då är det extra kul att få klä ut sig till någon helt annan och spela en roll. Med denna klädsel ser du precis ut som en farlig och skräckinjagande romersk krigare.

Romersk Krigare Halloween Deluxe Maskeraddräkt är detaljrik och skräckinjagande. Här får du en klädsel som påminner om historien och den har dessutom skydd med nitar som håller fienderna borta.

  • Finns i storlek: Medium/Large och X-Large
  • Inkluderar: Tunika, bälte, armband, axelskydd och hjälm
  • Material: Polyester

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (0)

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen39483 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle