vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Rosa & Leopard Möhippa

Planerar du en fantastisk möhippa för din bästa vän och letar efter det perfekta temat? Varför inte välja en rosa och leopard-inspirerad fest! Det här trendiga temat är det perfekta valet för en oförglömlig och stilfull sista kväll på stan innan bröllopet.

Med rosa och leopard som tema kan du skapa en festlig atmosfär med en touch av glamour. Välj dekor som passar in i temat, som ballonger, girlanger och konfetti i rosa och leopardmönster. För en extra touch av elegans kan du dekorera bordet med vackra blommor och servetter i samma färgpalett.

När det gäller klädsel kan gästerna välja mellan rosa och leopardinspirerade plagg, eller en kombination av båda. Varför inte ha en tävling om den mest kreativa outfiten? Det här är en rolig och interaktiv aktivitet som garanterat kommer att få alla att skratta och ha kul tillsammans.

För att göra kvällen ännu mer minnesvärd kan du anordna en cocktailtävling där gästerna får skapa sin egen rosa och leopardinspirerade drink. Eller varför inte ha en make-up workshop där alla kan lära sig hur man gör en dramatisk och glamorös sminkning?

Oavsett vad du väljer att göra på din rosa och leopardinspirerade möhippa, så kommer du garanterat att få en oförglömlig kväll tillsammans med dina vänner. Så boka festlokalen, dekorera med rosa och leopard och se till att du har en kväll som ingen av er kommer att glömma! Hos Partykungen hittar du allt du behöver för en lyckad möhippa med rosa och leopard som tema.
Läs mer