vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Rosa/Roséguld & Vit Student

Har det blivit dags att planera den efterlängtade studentfesten? Lägg de klassiska landsfärgerna åt sidan och gå all in på ett rosa och vitt tema istället! Rosa och vitt symboliserar glädje och kärlek, och det är säkert att säga att studenterna ska ha en rolig och underbar tid tillsammans. Lyckönska dina vänner medan ni delar historier från studentlivet, äter god mat och njuter av fina presenter. Med Partykungens omfattande sortiment av festliga ballonger, papperstallrikar, servetter, pappersmuggar, bordskonfetti och mängder av andra festartiklar är det lätt att skapa en fest som blir både intressant och speciell!

Studentfest med rosa och vitt tema


Att skapa en studentfest med rosa och vita dekorationer är ett fantastiskt sätt att fira den stora dagen på. De rosa och vita färgerna ger en unik och modern touch som garanterat kommer att imponera på dina gäster. Börja med att fylla hemmet eller trädgården med ballonger i vitt och rosa och häng upp girlanger eller pappersfjädrar i taket eller i träden. Duka upp bordet till fest med vita bordsdukar, silvriga papperstallrikar, servetter och pappersmuggar - det här är bara några av de kreativa idéerna du kan använda dig av för att skapa den ultimata studentfesten med rosa och vitt tema!

Rosa och vita dekorationer


Hos Partykungen.se hittar du allt du behöver för att få till en lyckad studentfest med ett stilfullt rosa och vitt tema! Här finner du rosa pappersmuggar, vita papperstallrikar, servetter, studentballonger, rosa party poppers, studentgirlanger, vita och rosa streamers, konfetti och mycket mer! Komplettera gärna med färska blommor eller konstgjorda bladverk för att ge en uppfriskande sommarkänsla. Välkommen in och hitta allt du behöver för att skapa en minnesvärd studentfest!
Läs mer