vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Tillverkare Rubies Costumes

Rubies Costumes

Rubie's startade som en godisbutik i 1950-talets Queens, New York, men började efter hand att sälja skämtartiklar, teaterkläder, peruker och masker. Inom ett par decennier hade den lilla konfektyraffären förvandlats till en fullfjädrad maskeradshop och Rubie's började designa egna kostymer. På 1980-talet introducerades Deluxe-dräkter för barn. Årtiondet därpå tillkom licenskostymer för flera populära filmfranchises.

Idag är Rubie's Costumes en av världens största producenter av maskeradkläder, vilket onekligen återspeglas i det massiva sortimentet av kvalitetskostymer du hittar på Partykungen. Från sagoväsen, superhjältar och läskiga legender till klassiska monster, dinosaurier och skräckfilmsikoner. Här finns favoritkaraktärer från Harry Potter, Terror på Elm Street, Star Wars, Superman, Avengers, Spider-Man, Batman, It, Ghostbusters, Suicide Squad, Draktränaren, Jurassic World och många fler.

Förvandla dig till en ruskig T-rex, dunderknutten Thor eller kraftpaketet Wonder Woman. Grabba basebollträet och bege dig ut på trick or treat som den sexiga galenpannan Harley Quinn eller bjud på ballonger och ondskefulla flin på Halloween som den läskiga clownen Pennywise. Gå på maskeraden som radarparet Toothless och Hiccup, dressa familjen som Scooby Doo-gänget eller dra på dig den randiga tröjan, knivhandsken och fedoran, matcha vovvens outfit med din egen och skräm slag på hela grannskapet som Freddy Krueger 1 och 2. Partykungen har hundratals kvalitetsdräkter, masker och tillbehör från Rubie's Costumes, såväl för vuxna som barn och husdjur – välj och vraka!
Läs mer
135 träffar