Russebuss

Är det dags att inreda russebussen.. äntligen? Som vi alla vet så kan det komma att ta tid, men blir alltid värt det i slutändan! Hos oss hittar du tyvärr inte det du behöver för att bygga om, lägga golv och dylikt – hos oss hittar du allt det andra. Oavsett om du är ute efter fyra tusen ljusslingor, en massa serpentiner eller rött, blått och vitt konfetti så kommer du hitta precis allt du behöver till bussen! Känns inte det skönt att veta att du har hittat rätt.. äntligen?

När du och gänget inreder bussen så vill ni vara bättre än alla, eller hur? Vill ni vara så pass bra att ni spöar hela Oslo, Bergen och Stavangers russebuss-utbud? Fixa din russebuss-interiör hos Partykungen så är det du och ditt gäng som kan skratta hela vägen fram till första platsen! Det är en fin känsla när man fått till den ultimata russebussinredningen, det vågar vi lova!

På Partykungen hittar du inte bara glittergardiner, serpentiner, uppblåsbara soffor och glowsticks, här hittar du också en massa prylar som färger, entréarmband (om folk vill kliva på bussen), häftiga ballonger, rök- och bubbelmaskiner, gigantiska fishbowls och sååå mycket mer. Vi kan inte ens rabbla upp en bråkdel av det som finns. Du får helt enkelt bläddra igenom kategorien och själv finna vad du söker.

Ute efter den ultimata russebuss-inredningen? Partykungen got you covered!
Läs mer