vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Högtider Russefirande

Russefirande 2024

RUSSEN 2024!!! ÄR DU TAGGAD? Russen kommer bli magisk, tänk alla hemmagjorda bussar som glider förbi längst gatorna, den grymma russemusiken som spelas från alla håll och kanter samt det härliga folket som bara är där och gör hela upplevelsen magisk. Längtar du? Klart du gör!!!!

Vi vet att det kan vara svårt att vara förberedd till själva russefirandet trots den otroligt långa förberedelsetiden, konstigt ändå... Just därför har vi samlat ihop alla våra relevanta prylar och lagt dem i kategorier så att du ska hitta det du söker så snabbt som bara möjligt. Vi har – efter många arbetstimmar – lyckats sortera ut allt du och ditt gäng kan tänkas behöva för ett lyckat russefirande. Under kategorin "russfirande" hittar du precis allt du kan tänka dig, och då menar vi precis ALLT!

Här hos oss på Partykungen hittar du allt, allt och lite mer allt till russefirandet – latexballonger, konfettiballonger, neon- och kroppsfärger i mängder, Bunny ears, självlysande band, ölhjälmar, led-prylar och handklappor är bara ett fåtal ting vi kan erbjuda för att göra din russeupplevelse storartad. Hos oss hittar du till och med självlysande peruker så att du skall kunna briljera under festerna, glasögon med shotglas (sjukt), graviditetstest, om en liten "olycka" skulle ske (woop woop) samt konfettikanoner i olika längder och färger. Behöver man egentligen mer än detta för att lyckas med festen? Tveksamt skulle vi säga...

Oavsett om du eftersöker handklappor och visselpipor eller självlysande prylar så som vårt självlysande toalettpapper, kroppsfärger och ölhjälmar så hittar du dessa prylar hos oss på Partykungen! Snabbt, smidigt och enkelt! Varför göra det svårt när man kan göra det enkelt liksom?

Välkommen!
Läs mer