vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Rymden Kalas

”That's one small step for man, one giant leap for mankind", eller ”Det är ett litet steg för människan, ett gigantiskt kliv för mänskligheten” som Neil Armstrong skulle ha sagt när han tog sitt första steg på månen om han hade varit svensk. Ja, alla kan ju inte vara först med just det steget, men du kanske kan vara först i din bekantskapskrets med att bjuda på ett häftigt rymdkalas. Ett rymdkalas är spännande och kul och här har vi samlat allt du behöver till kalaset, både maskeradkläder och dekorationer.

Det är väl klart att du ska komma som en astronaut till ditt eget rymdkalas. Spana in våra många häftiga rymdoveraller. Du kanske inte kommer att sväva fram helt tyngdlös men känslan kommer faktiskt nästan att vara så. Vill du inte vara en astronaut kan du alltid klä ut dig till en rymdvarelse. En grön alien passar alltid in på ett rymdkalas! Uppmuntra gärna alla dina gäster att också komma utklädda. Komplettera din maskeraddräkt med häftiga rymddekorationer. Det är dekorationerna som skapar hela rymdkänslan på kalaset. Här hittar du till exempel en häftig heliumballong som ser ut som en rymdraket. Eller varför inte hänga upp några stjärnformade ballonger eller en ballong som ser ut som vår egen planet, alltså jorden? Du kan också satsa på några fina girlanger eller kanske ett skimrande silverfärgat draperi. Kalasbordet dukar du enkelt och snabbt upp med rymdinspirerade papptallrikar, muggar, servetter och sugrör. På menyn kan det bland annat stå marspannkakor, rymdmuffins och stjärntårta.

Låt dina gäster bygga en egen rymdraket. Ett förslag är att samla ihop papper, kartong, toarullar, pennor, lim och tejp. Låt sedan gästernas fantasi flöda och låt dem pyssla ihop ett rymdskepp. Du kan dela in gästerna i två lag och göra en tävling av pysslandet. Den som bygger det mest kreativa rymdskeppet vinner. Om laget som förlorade vill ha en revansch kan lagen tävla om vem som klarar rymdresan bäst. Ge då lagen var sin ballong, inte heliumballong, och sedan gäller det för lagen att hålla ballongen i luften så länge som möjligt. Laget med ballongen som först nuddar golvet har förlorat. Ett rymdquiz är också en rolig aktivitet på ett rymdkalas. Hur många månar har planeten Jupiter? Vad heter vår galax? Hur lång tid tar det för solens ljus att nå jorden? Ja, det finns massor av spännande fakta om rymden att fråga om. Innan kalaset är slut och det är dags för gästerna att gå hem måste du så klart dela ut en kalaspåse fylld med godis till alla dina rymdgäster. På ett rymdkalas ska ju kalaspåsarna gärna vara lite rymdinspirerade, eller hur? Spana in våra kalaspåsar med rymdraketer, stjärnor och planeter! Vill du inte bara dela ut påsarna kan du planera en rymdjakt. Det är en helt vanlig skattjakt, men vi gillar att kalla det för rymdjakt.

Hela rymden kan du ju förstås inte beställa här hos oss på Partykungen, men du kan definitivt beställa tillräckligt många rymddräkter och rymddekorationer så att det räcker till ett häftigt rymdkalas. Välkommen med din rymdbeställning redan idag!
Läs mer