Meny

Hem
> Teman > Länder > Ryssland

Ryssland

Privjet! Ryssland är ett mäktigt, mystiskt och aningen skrämmande land på många sätt. Men här finns mycket att älska. Som de otaliga historierna om Vladimir Putin, fantastiska lökkupoler, extremt snygga modeller och borsjtj – den lila rödbetssoppan. Planerar du själv att åka till Ryssland? Varför inte tagga till stämningen redan innan och skapa ett eget Ryssland i ditt hem?

Givetvis har vi de viktigaste attiraljerna för Ryssland-festen. Först och främst bör du kolla in våra verklighetstrogna Putin-masker, perfekt när du vill låtsas vara president. Dessutom erbjuder vi förstås det bästa från det ryska modet så som pälsprydda mössor, kosackdräkter och piggy-back-dräkter när du vill rida på självaste Vladimir Putin.

För att skapa stämning hemma kan även ett par ryska flaggor vara passande att hänga upp. Här finns såväl vimplar som pappersflaggor i de ryska färgerna vitt, blått och rött. Vill du endast vara en diskret Rysslandsupporter har vi såklart även klassiska kepsar med den röda stjärnan.
Läs mer