Till toppen
Visa större bild

Saw Billy Puppet Prop

(1 omdömen)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 239600
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 8
selected_index: 0
2995 kr
Välj variant:

Produktbeskrivning

Är du också livrädd för att vakna upp en dag neddrogad och fångad av Jigsaw för att spela hans spel? Uppskatta livet, gör rätt för dig och skippa synderna så ska du nog vara på den säkra sidan! Du som har sett filmerna vet vad vi pratar om...

Saw Billy Puppet Prop är en otroligt häftig docka att använda till halloweendekorationen som efterliknar Jigsaws pratande docka "Billy" från SAW-filmerna. Dockan är otroligt skräckinjagande med det helt osymetriska ansiktet som ser lika "obrytt" ut som alltid. Billy kommer som en helkroppsdocka fullt påklädd med bland annat en stilig kostym i svart, en röd fluga samt ett par röda designerskor med vita sidenhandskar.

Billy är en ren och skär avbildning av den riktiga dockan som användes i filmerna. Billys kropp är byggd med en trådram som är innesluten i en skumgummikropp vilket gör honom fullt vik- och böjbar. Dockan kan du använda till alla typer av maskerad- och halloweendekorationer men bäst är nog att använda honom som en "skrämseldekoration"! 

 • Material: Polyester, skumgummi, plast
 • Storlek: ca 119,5 cm hög (utsträckt)
 • Otroligt realistisk och snarlik dockan i SAW-filmerna
 • Officiellt licensierad produkt
 • Allt som syns på dockan medföljer (ej stolen)
 • Se youtube-video

Taggar

DISKUSSION
OMDÖMEN (1)

Omdömen

 • Omdöme lämnat av... Tobbe för 11 månader sedan
  Grymt nöjd, grymt bra utseende, ståltråden i lemmarna gör dockan lätt att posera. Vill dock säga att den inte är exakt som bilden. För någon som är osäker så tycker jag det inte är schysst av hemsidan att lägga fram en bild som inte stämmer in på riktiga produkten. För er som vill veta hur dom egentligen ser ut så föreslår jag er att söka upp tillverkarens (trick or treat studios) bilder på dockan. Bortsett från de är jag riktigt nöjd!
  4 av 4 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!
FRÅGOR & SVAR (0)
KUNDBILDER

Kundbilder

Vill du att dina bilder ska synas här?

Antingen så laddar ni upp bilder på Instagram med #partykungen följt av #partykungen49138 eller så laddar ni upp dem manuellt.
castle