Scarecrow

När det är dags att ikläda dig rollen som vampyr är tänder från Scarecrow ett måste. De verklighetstrogna gaddarna är tillverkade i ett material som ger ett verklighetstroget utseende samtidigt som de har en perfekt passform.

Finns det något mer klassiskt men ändå så trendigt än att klä ut dig till vampyr på nästa maskerad eller halloween? Nej, vi tror inte det. Dessutom är det en relativt enkel utklädnad som inte kräver så mycket mer än svarta kläder, vitt smink, en slängkappa och naturligtvis vampyrtänder från Scarecrow. Utan tänder, ingen vampyr. Vill du skrämmas lite extra behöver du faktiskt inte nöja dig med med bara två stycken hörntänder. Du kan ha upp till fyra stycken inne i munnen samtidigt. Det kan bli lite problem att stänga munnen helt eftersom tänderna från Scarecrow sätts utanpå dina egna men vem vill inte visa upp ett så fint garnityr för omgivningen? Se upp för vitlök och pålar bara!

Buffy och vampyrerna, Angel, True Blood och Twilight-trilogin är filmerna och serierna som gjorde vampyrerna populära igen och som bidrog till hypen som troligen nådde kulmen under 00-talet. Vampyrerna blev hetare än någonsin och de var inte längre några gamla vrak som höll sig borta från människor och bodde i droppande gamla källarutrymmen med endast spindlar och råttor som sällskap. Nej, dessa vampyrer var otroligt heta skapelser som fick tonåringar världen över att vilja hitta sig en egen snäll vampyr. För snälla vampyrer fanns och bekämpade såklart sin vampyrism samt stod på människornas sida. Oavsett snäll eller elak var och är deras främsta kännetecken de långa och spetsiga hörntänderna som på ett magiskt sätt kom fram när de blev arga eller ville äta. Vi kan dock nästan lova bort vårt blod på att de hade börjat dregla över våra löständer från Scarecrow. För snyggare och vitare tänder än så får du leta länge efter.

Inför nästa halloween, när du har beställt dina vampyrtänder från Scarecrow online behöver du inte oroa dig för att behöva dricka blod. Det verkar nämligen bara vara en modern myt att vampyrer dricker blod för att överleva. Faktum är att hur en vampyr lever, vad en vampyr är och hur den dödas skiljer sig stort mellan olika berättelser. Att de kan huggas ihjäl av en träpåle är dock en av samstämmiga myter som flera författare har anammat. Så inför nästa maskerad är det bara att komma på en historia om din karaktärs bakgrund som passar dig själv. Och du är väl en snäll vampyr trots att du stoltserar med kvällens snyggaste tänder från Scarecrow?

Som tillfällig vampyr har du förmånen att själv kunna välja längd på dina tänder. Scarecrows produkter tillverkas i olika storlekar för att du själv ska kunna välja lämplig längd. Det är nämligen inte bara vampyrer som har vassa huggtänder utan även varulvar, även om dessa många gånger är lite kortare. Vill du lämna den hemska världen och istället klä ut dig till ett verkligt djur kommer tänder från Scarecrow till användning också här. Många rovdjur har spetsiga hörntänder för att lättare kunna äta sitt byte.
Läs mer