vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Evenemang Schlagerfest Schlagerkostymer & Accessoarer

Schlagerkostymer & Accessoarer

Är det schlagerfest på ingång får du inte glömma att matcha dina kläder med temat för den ultimata stämningen. Ta tillfället att klicka hem en fancy klänning eller en stilig kostym som utstrålar schlager och fest! Men du - glöm inte heller accessoarerna - för det är ju detaljerna som gör det! Vi på Partykungen tar schlagerfesten på största allvar och har givetvis ett grymt utbud av både snygga schlagerkostymer och accessoarer som lyfter hela din look.

Vilka kläder ska man ha på en schlagerfest?


Tänk "glitter och glamour" för att välja den rätta outfiten. Både guld- silverfärgade kostymer och klänningar passar utmärkt in i ett schlagertema, likaså plagg i starka färger, som neonrosa kläder till exempel. Men även glittrande kläder med skimrande paljetter är också klockrena outfits som passar perfekt som schlagerkostym. Var allt annat än blyg när det kommer till kläder till schlagerfesten, låt uttrycket "all-in" vara din ledstjärna!

Glöm inte accessoarerna!


Apropå ledstjärna; när det kommer till accessoarer till schlagerfesten är det exakt samma sak här. Go crazy och smycka ut dig med en neonrosa cowboyhatt, en paljettprydd fluga eller en guldskimrande slips. Piffa till din look med en glimrande guldhatt som utstrålar schlager, glitter och glamour som bara den. Vill du verkligen gå all-in med schlageraccessoarer är det en raffig, färgstark peruk det givna valet - och givetvis hittar du det hos oss. Och glöm inte mikrofonen för en fulländad schlagerfeeling, det är ju ändå musiken som är i centrum! Så ta en titt i vårt glittrande sortiment av schlagerkläder och accessoarer till schlagerfesten, och låt ditt schlagerparty bli det bästa någonsin!
Läs mer